Referanser

Det dere har fått til på disse 50 årene, og hvorledes utviklingen av selskapet og KB-gruppen har vært i denne perioden, er rett og slett imponerende. Jeg har hatt gleden av å samarbeide tett med Roy i mange år, både i rent kundeforhold, men også som medeier i ulike selskaper.  Det kameratskapet vi har utviklet gjennom alle disse årene, betyr mye for meg. Dere kan være stolte av bedriften deres. Den ubestridte ledende knuse-entreprenøren i Norge. Jeg vil på vegne av alle oss i Hæhre takke for et spesielt godt samarbeid i alle disse årene. 

Albert Kr. Hæhre

Hæhre

Som en markedsledende aktør i bransjen og forhandler av Caterpillar anleggsmaskiner i Norge, setter vi i Pon Equipment AS stor pris på å få være samarbeidspartner med en så betydelig aktør innenfor pukk og grus som Gunnar Holth Grusforretning.

Gunnar Holth Grusforretning har gjennom flere tiår vært en av våre mest solide og trofaste kunder.

Firmaet kjennetegnes som meget ryddig, med en hardtarbeidende kultur og med fokus på folk, der også forholdet mellom kunde og leverandør bærer preg av gjensidig respekt. 

Pål Brandvold

Key Account Manager, Pon Equipment AS

AF Gruppen har vi ved flere av våre største anleggsprosjekter benyttet Gunnar Holt Grusforretning AS til knusing. Valgene er blant annet gjort på bakgrunn av GHGs store kapasitet, fleksibilitet i antall knuseverk og sikkerheten for å kunne følge riktig framdrift i de store prosjektene.

Morten Holter

Anleggsleder, AF Gruppen

Gjennom mange år har vi utviklet et godt samarbeid, og hatt gleden av å levere en stadig større andel av maskinene GHG benytter. Før var det helst servicemaskiner og mellomstore hjullastere det gikk i, men etter hvert har L180 og L220 hjullastere blitt «volummodellene», og til og med 50 tonns Volvo-maskiner inngår nå i maskinparken. Det er moro å se utviklingen GHG har hatt, og hvor godt dere har lykkes basert på hardt arbeid, forretningsteft og profesjonalitet.

David Kristianslund

Volvo